Drob din porc

duminică, 22 aprilie 2012

Ingrediente:
1 kg maruntaie de porc (inima, ficat, bojog)
prapur de miel
15 oua
4 legaturi ceapa verde
patrunjel
marar
piper si sare 


Mod de preparare:
Se spala maruntaiele
si se pun la fiert. Cand sunt gata se lasa la racit si apoi se dau prin masina de tocat. 
Se toaca marunt ceapa, 
patrunjelul, mararul (eu am pus de la congelator). 
Se adauga 10 oua si se amesteca bine. 
Se potriveste de sare si piper (dupa gustul fiecaruia).
Se aseaza prapurul in tava, 
se toarna compozitie, se aseaza 3 oua fierte
si se pune iar compozitie deasupra. Se bat 2 oua bine si se toarna deasupra compozitiei. Se tine la cuptor aprox 1 h la foc potrivit, pana se incheaga si prinde crusta.
Pofta buna!