Biscuiti cu ciocolata si portocala

marți, 24 aprilie 2012



Ingrediente: 
250 g faina
50 g zahar
1 ou
1 plic praf de copt
2 plicuri zahar vanilinat
coaja de la o portocala
100 g ciocolata neagra
130 g unt




Mod de preparare:
Intr-un castron se amesteca faina si praful de copt. 
Se pune untul (daca nu este moale il puteti da pe razatoarea mica:D), 
oul batut cu zaharul si zaharul vanilinat.
Se da coaja de portocala pe razatoare 
si se taie ciocolata bucatele mici. 
Se amesteca bine, 
se pune bila de aluat in folie de aluminiu si se tine la frigider cel putin 30 de min.
Se intinde o foaie de circa 5 mm.
Se decupeaza diverse forme, 
se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau  la cuptor. 
Se tin aprox. 15 min la foc potrivit. 


Pofta buna!
P.S. Reteta o am de la o prietena si ea o are de pe net, dar nu va pot spune exact de unde pentru ca nu mai stie. Imi cer scuze!!:D